21. juni 2008

- FrP instruerer Telenor på kommunistisk vis


Stars&Sickles wallpaper
Originally uploaded by SamHastings

- Telenor bør kjøpe TeliaSonera og regjeringen må legge aktivt til rette for det, krever Øyvind Korsberg, FrPs næringspolitiske talsmann.

- Dette er en unik mulighet til å etablere en betydelig aktør i telebransjen med utgangspunkt i Norge. Regjeringen må snarest gi sin støtte til Telenors planer om en overtalekelse av TeliaSonera, og stille nødvendig kapital til disposisjon for å gjøre denne historiske handelen mulig, mener han.


Javel. Kjør debatt om innblanding, overstyring, antikapitalisme og tukling med markedskrefter.

Sist jeg hørte noe om instruering fra hr.Korsberg og FrP så var det at man skulle instruere byråkrater til å selge alt staten hadde av jordisk gods.


Slik vil de fylle statskassen. Frp og Høyre får ikke flertall for å selge statlige aksjeposter. Tirsdag 17. april behandler Stortinget regjeringens eierskapsmelding, som ble lagt frem før jul. Da kommer Fremskrittspartiet til å forslå betydelig nedsalg av statlige aksjer. Partiet vil selge statsaksjer i Statoil, Hydro, Telenor, Yara, Kongsberg-gruppen, Statkraft og en rekke andre selskaper, men står ikke alene i dette synet.


Javel.

Hvordan klarer man å manne seg opp til å både instruere statlig eide selskaper til et-eller-annet man mener er fornuftig, samtidig som man varsler om kraftige nedsalg i de samme selskapene?

Vennligst forklar meg, en eller annen. Og gjerne nå, ikke drøy det til oktober 2009. Vi må gjøre unna alle fadeser a la Monstertrygd og arbeidsinnvandringsnekt mens de fortsatt er på skrivebordet og FØR de settes ut i praktiken.




blog comments powered by Disqus