12. juni 2008

Hege Storhaugs underliv


Deserted Desert Beach
Originally uploaded by WisDoc


Med hvilken rett har den norske stat lov til å grafse i Hege Storhaug og andres underliv for å avsløre eventuelle lovbrudd?

Hvilken lov innføres om de blå overtar i 2009? Må for eksempel Kohinoor Nordbergs jente inn til tvungen kontroll? Faren er jo, som vi jo vet, opprinnelig fra Somalia.

Eller hva med Kadras eventuelle jentebarn? Må også de hentes av politivesenet om hun som mor velger å stritte i mot Storhaug og kompanis lange, undersøkende fingre?

Eller hva med John Carew? Faren hans er fra Gambia, og vi vet jo hvordan det står til med kjønnslemlestelse der i gården. Hvor setter de blå strek? Hvor norsk og integrert kan man EGENTLIG tro at en fyr som John Carew er? Hvem vet hvilken oppdragelse fotballspilleren har fått av sin far - hvilket kvinnesyn, hvilken kultur og hvilken oppdragelse?

Hvor går grensa?

"Mon tro om Norge velsignes med en brennende regjering i 2009?", spør Hege Storhaug. Det jeg lurer på er hva hun og de som stemmer på samme parti som henne legger i ordet "brennende"? Bør Carew, Kohinoor og Kadra forberede sine barn på Storhaug-sjekken?


blog comments powered by Disqus