9. februar 2008

Hopp-og-sprett partiet hopper igjen: Miljø


pollution
Originally uploaded by Ghayty


Det er ikke mange ukene siden et parti på høyresida surmulte i pressen fordi de ikke "ble funnet verdig" å være med på forhandle fram et klimaforlik. Det samme partiet henviste til at de hadde tatt klimaproblemene på alvor i en årrekke, og hadde laget et program med over tyve punkter med konkrete tiltak som ingen uforståelig nok, som de sa, ville se på eller ta på alvor.

Men nå er det jo gått noen uker, og da er det på tide å snu igjen. La oss bytte taktikk igjen og gå tilbake til den gamle "er det nå egentlig så forferdelig med dette CO2-greiene da - jeg synes ikke det blir særlig varmere"-taktikken:

Klimaspørsmålet er blitt religion. (...) FrPs Ketil Solvik- Olsen legger ingenting i mellom når han beskriver norsk presses dekning av klimasaken. Han sier pressedekningen har fått religiøse overtoner. - Her er ingen rom for tvil, kun tro eller fornektelse. Debatten preges generelt altfor mye av synsere og aktivister med politiske agendaer.


Og dette bør være det endelige bevis på at partiet FrP bare venter på at et fikenblad skal komme svevende forbi slik at de kan gå over til å være like mot klimaproblematikken som de alltid har vært.


blog comments powered by Disqus