7. februar 2008

Siv Jensen (FrP) garanterer støtte til u-hjelp


Oriana.
Originally uploaded by polifemus (out of order)
Det er ikke ofte det skrives noe positivt om Siv Jensen her inne eller noe annet sted, så derfor:

"Sterkt møte med unge krigsofre. Siv Jensen på Afrika-besøk garanterer støtte til u-hjelp."

Som deltagere i en borgerlig regjering tar Frp gjerne ansvaret for å videreføre milliardbistanden til u-landene - og Norges rolle som fredsmeglere i internasjonale konflikter. Det garanterer Frps nesteleder Siv Jensen overfor VG, etter sitt sterke møte med unge krigsofre i Uganda i går.


Selv om vi fortsatt har en annen mening om bistand enn KrF, tror jeg våre to parti ganske lett kan bli enige om en felles politikk på dette området - i regjering. Vi erkjenner at vi også etter valget nok vil ha et flertall mot oss i Stortinget i denne saken. Frp er naturligvis også klar over hvor avgjørende bistandspolitikken er for KrF. Det har Frp stor respekt for. I regjering vil Frp ta ansvar for å utøve denne politikken på en ansvarlig måte, og med engasjement, sier Siv Jensen til VG."



Nå er det jo ikke så godt å si om det blir noen borgerlig regjering med det første, men da er i alle fall ett tema mindre å krangle om.

Om ikke partiet har endret mening da - og det har de jo sikkert både tre og fire ganger siden denne saken ble trykket. Men hva mener man i dag om dette temaet? Er det noen av de som stemmer på partiet som kan korrigere Siv litt, om det er nødvendig?
blog comments powered by Disqus